Recent Posts

duminică, 5 august 2012

Bastonase de dovlecei

Bastonase de dovlecel

 

Ingrediente :

  • 3 dovlecei
  • 3 oua
  • 120 gr cascaval
  • 170 gr cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri de ulei

Mod de preparare :

 Curatati dovleceii si taiatii  bastonase pe lungime.Presaratii cu sare si lasti-i la scurs 15 minute.
Intre timp bate ouale cu sare si piper.Rade cascavalul si amesteca-l cu pesmetul si sare.
Dupa ce s-au scurs tavaleste dovleceii mai intai prin amestecul de oua ,apoi prin pesmet si pune-i intr-o tava pe hartie de copt.Da la cuptor pana se rumenesc.
Serveste caldute cu sos de usturoi cu marar.Pentru sosul de usturoi pisati usturoiul,frecati-l cu sare,1-2 linguri de ulei si putin otet,apoi amestecati-l cu smantana.


 Adaugati la sfarsit marar fin tocat.Dati sosul acoperit la rece pana in momentul servirii.

























0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...