Bastonase de dovlecel
Ingrediente :
- 3 dovlecei
- 3 oua
- 120 gr cascaval
- 170 gr cascaval ras
- sare
- piper
- 2-3 linguri de ulei
Mod de preparare :
Curatati dovleceii si taiatii bastonase pe lungime.Presaratii cu sare si lasti-i la scurs 15 minute.Intre timp bate ouale cu sare si piper.Rade cascavalul si amesteca-l cu pesmetul si sare.
Dupa ce s-au scurs tavaleste dovleceii mai intai prin amestecul de oua ,apoi prin pesmet si pune-i intr-o tava pe hartie de copt.Da la cuptor pana se rumenesc.
Serveste caldute cu sos de usturoi cu marar.Pentru sosul de usturoi pisati usturoiul,frecati-l cu sare,1-2 linguri de ulei si putin otet,apoi amestecati-l cu smantana.
Adaugati la sfarsit marar fin tocat.Dati sosul acoperit la rece pana in momentul servirii.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu