Ingrediente ;
- 300 vinete coapte, descojite, bine scurse( de la congelator)
- 200 gr ardei kapia copt, descojit, bine scurs
- 3-4 catei de usturoi
- 100 ml ulei
- sare
- piper negru macinat
- 50 gr nuca macinata
Mod de preparare:
Vinetele coapte, descojite si bine scurse la tocam marunt cu un cutit de lemn sau sticla.
Ardeiul kapia copt, descojit si fara seminte si cotoare il mixam impreuna cu usturoiul.
Amestecam vinetele cu ardeiul copt, sare, piper negru macinat si incepem sa turnam ulei, amestecacand ca la maioneza, pana incorporam tot uleiul.Adaugam nuca macinata si omogenizam.
Pastram salata la frigider pana in momentul servirii,
Servim salata de vinete cu paine prajita, felii de rosii sau branza.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu