Recent Posts

joi, 11 iunie 2020

Salata de legume cu piept de pui si maioneza de avocado



Ingrediente:
  • 2 cartofi
  • 1 morcov mare sau 2 mai mici
  • 150 gr piept de pui
  • 2 castraveti proaspeti
  • 1 avocado mare bine copt
  • zeama de lamaie
  • 1 lingura ulei
  • 150 gr iaurt
  • sare
  • piper negru macinat
Mod de preparare:
Curatam morcovii si cartofii si ii spalam bine.
Punem la fiert carnea de pui cu un praf de sare. Spumam bine, apoi adaugam cartofii si morcovii taiati in bucati potrivite.
Cand carnea si legumele sunt moi dam oala jos si le lasam la racit.

Tocam carnea si legumele racite cubulete.
Descojim castravetele si il taiem la fel.
Presaram putina sare si il lasam la scurs, apoi il adaugam peste restul ingredientelor.


Pregatim maioneza de avocado. Taiem avocado pe jumatate, scoatem samburele si cu ajutorul unei linguri scoatem miezul intr-un castron. Stoarcem zeama de lamaie si cu o furculita pasam bine. Adaugam uleiul, sare, piper dupa gust si iaurtul.Omogenizam bine si turnam peste legume si carne.



Amestecam usor, dupa care o lasam 10 minute la rece si o servim.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...