Recent Posts

joi, 11 iunie 2020

Supa crema de mazare cu dovlecei



Ingrediente:
  • 1 ceapa
  • 1 bucata telina
  • 150 gr mazare verde(congelata)
  • 3 dovlecei mici
  • 150 gr smantana grasa
  • sare
  • piper
  • 1 crenguta cimbru
  • oregano uscat
Mod de preparare:
Curatam ceapa si telina si le taiem in bucati potrivite.
Intr-o oala cu putina apa care fierbe adaugam putina sare, ceapa, telina, mazarea si creanga de cimbru.
Fierbem  10 minute, apoi adaugam dovleceii descojiti si taiati cuburi mai mari.



Cand legumele s-au inmuiat mixam bine compozitia, adaugam piper, oregano, sare dupa gust si completam cu apa cat este nevoie. Dam cateva clocote, apoi adaugam smantana si omogenizam. Lasam sa se infierbante, fara a mai da in clocot.
Servim supa crema cu paine prajita.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...