Recent Posts

sâmbătă, 20 iunie 2020

Dovlecei umpluti cu branza


Dovlecei umpluti cu branza

Ingrediente:
  • 2 dovlecei
  • 250 gr branza proaspata
  • 100 gr branza telemea de oaie
  • 100 gr afumatura slaba
  • sare
  • 1 lingurita ulei de masline
  • piper negru macinat
  • busuioc uscat
  • 1 ou
Mod de preparare:
Spalam dovleceii, le taiem capetele si ii taiem in jumatate pe lungime. Cu o lingurita scoatem partea cu semintele.
Presaram putina sare si piper si ii lasam deoparte.
Taiem afumatura cubulete mici si o rumenim usor intr-o tigaie in uleiul de masline.
Intr-un castron punem branza proaspata, telemeaua rasa, piper, busuioc,afumatura, oul si omogenizam.
Umplem dovleceii cu  amestecul format si ii asezam intr-o tava unsa cu putin ulei de masline.
Dam tava la cuptor pana se inmoaie dovleceii si se rumenesc usor.
Ii servim calzi sau reci.





Dovlecei umpluti cu branza

Dovlecei umpluti cu branza

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...