Recent Posts

sâmbătă, 20 iunie 2020

Ardei umpluti cu carne de porc


Ardei umpluti cu carne de porc

Ingrediente:
  • 6 ardei grasi galbeni
  • 500 gr spata de porc tocata
  • 1 lingura orez
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • 300 gr rosii pasate
  •  boia dulce
  • cimbru uscat
  • putina faina.
  • patrunjel verde
  • smantana pentru servit
Mod de ptreparare:
Scoatem  cotoarele si semintele ardeilor, fie cu ajutorul unui cutit, fie impingand cotorul cu mana spre interior, apoi tragand de el spre exterior.
Spalam bine ardeii, apoi ii asezam putin cu gura in jos sa se scurga de apa.
Presaram putina sare pe interior si ii lasam in asteptare.
Tocam ceapa fin.
Amestecam carnea de porc tocata cu orezul spalat si scurs,ceapa tocata fin, sare, piper, cimbru .
Umplem ardeii cu aceaasta compozitie.
Asezam ardeii in picioare intr-un vas. 
Presaram deasupra fiecarui ardei putina faina.
Punem apa cat sa  ii cuprinda, dar sa nu ii depaseasca si ii punem la fiert la foc mic.
Dupa 15 minute adaugam rosiile pasate, foile de dafin si putin piper.
Fierbem in continuare pana  ardeii sunt fierti si sosul scade.
Servim cu patrunjel verde presarat deasupra si smantana.




Ardei umpluti cu carne de porc



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...