Recent Posts

vineri, 26 iunie 2020

Bezele


Bezele

Ingrediente:
  • 2 albusuri
  • 100 gr zahar cu granulatie mica
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • un praf de sare
Mod de preparare
Mixam albusurile cu un praf de sare spuma tare, apoi  adaugam  cate o lingura de zahar mixand intruna pana se adauga tot zaharul si bezeaua devine ferma. Adaugam  zeama de lamaie, omogenizam, apoi, cu ajutorul unui pos punem gramajoare  intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Incalzim cuptorul la 150 de grade, apoi  reducem focul la 110  grade, in momentul cand introducem tava,
Lasam bezelele la cuptor aproximativ 1 ora, 1 ora si 20 minute, apoi oprim focul si le lasam acolo pana se racesc,Desprindem bezelele cu atentie de pe hartia de copt.
Bezele
Bezele

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...