Publicat de
Ecaterina Mihaela
Macrou usturoiat cu piure de mazare
Ingrediente pentru Macrou usturoiat cu piure de mazare:
- 4 bucati file macrou
- 300 gr mazare
- 3 catei de usturoi
- sare
- piper negru macinat
- 2 linguri ulei de masline
- boia iute
- cimbru
- 70 gr smantana grasa
Mod de preparare pentru Macrou usturoiat cu piure de mazare:
Doi catei de usturoi ii pisam bine si ii amestecam cu sare, boia, piper si ulei. Ungem bucatile de peste pe ambele parti si le asezam intr-o tava pe hartie de copt.
Dam tava la cuptor pana pestii se rumenesc usor.
Punem mazare intr-o oala, adaugam apa cat sa o cuprinda, sare, piper negru macinat, 1 catel de usturoi si cimbru si o lasam sa fiarba pana se inmoaie. Cand este gata o mixam impreuna cu smantana.
Servim pestele fierbinte langa piureul de mazare.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu