Recent Posts

miercuri, 8 iunie 2016

Macrou usturoiat cu piure de mazare

Macrou usturoiat cu piure de mazare


Macrou usturoiat cu piure de mazare
Ingrediente pentru Macrou usturoiat cu piure de mazare:
  • 4 bucati file macrou
  • 300 gr mazare
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 linguri ulei de masline
  • boia iute
  • cimbru
  • 70 gr smantana grasa

 Mod de preparare pentru Macrou usturoiat cu piure de mazare:

 Doi catei de usturoi ii pisam bine si ii amestecam cu sare, boia, piper si ulei. Ungem bucatile de peste pe ambele parti si le asezam intr-o tava pe hartie de copt.

Dam tava la cuptor pana pestii se rumenesc usor.

Punem mazare intr-o oala, adaugam apa cat sa o cuprinda, sare, piper negru macinat, 1 catel de usturoi si cimbru si o lasam sa fiarba pana se inmoaie. Cand este gata o mixam impreuna cu smantana.

Servim pestele fierbinte langa piureul de mazare.
Macrou usturoiat cu piure de mazare


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...