Bulgur cu carne tocata de oaie si vinete
Ingrediente pentru Bulgur cu carne tocata de oaie si vinete:
- 400 gr carne tocata miel
 - 150 gr bulgur
 - 1 vanata mare
 - sare
 - piper negru macinat
 - 2 linguri ulei
 - 1 catel de usturoi
 - 1 ceapa
 - boia iute
 - patrunjel verde macinat
 - 200 gr bulion
 
Mod de preparare pentru Bulgur cu carne tocata de oaie si vinete:
In uleiul incins punem ceapa tocata fin. Cand ceapa a devenit translucida, adaugam usturoiul tocat, apoi carnea tocata. Amestecam pana carnea se albeste bine, apoi adaugam bulgurul, vinetele tocate cuburi, sare, piper, boiaua, bulionul si o cana de apa calduta. punem apacul si lasam sa fiarba pana bulgurul absoarbe toata apa. Servim presarata cu patrunjel verde.

0 comentarii:
Trimiteți un comentariu