Recent Posts

duminică, 16 martie 2014

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Ingrediente pentru Pulpe de pui  cu legume la cuptor:

  • 3 pulpe
  • 1 conserva morcovi tineri
  • 3-4 cartofi
  • 2 sfecle potrivite
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper macinat
  • 2-3 linguri ulei
  • 150 ml vin alb , sec
  • 3-4 catei usturoi

Mod de preparare Pulpe de pui  cu legume la cuptor:

Curatati sfecla , o spalati si o taiati in 6 bucati . Curatati cartofii , ii spalati si ii taiati in patru . Procedati la fel si cu ceapa . Puneti legumele intr-un vas termorezistent si le presarati cu sare si piper ..










 Spalati pulpele de pui si le tamponati usor cu un servet . Amestecati sare , piper , rozmarinul si o lingurita ulei . Ungeti pulpele cu acest amestec , apoi le puneti peste legume . Turnati vinul , acoperiti vasul cu o folie de aluminiu si il dati la cuptor pentru 15 minute .

 

 

 

 

Cand timpul a trecut luati folia de aluminiu , puneti morcovii scursi ,usturoiul , stropiti cu restul de ulei si lasati la cuptor pentru inca 15 minute , sau pana cand vinul scade si pulpele se auresc frumos. .









 Serviti pulpele cu garnitura de legume
















Pulpe de pui cu legume

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...