Recent Posts

marți, 10 septembrie 2013

Goujon de pui cu sos de usturoi

Goujon de pui cu sos de usturoi

Goujon de pui cu sos de usturoi


Ingrediente Goujon de pui cu sos de usturoi :

  • 400 gr piept de pui dezosat
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 linguri mustar de Dijon
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 lingura otet de vin
  • 70 ml supa de pui sau apa
  • 4 cepe verzi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 lingurite amidon de porumb
  • 200 ml smantana

Mod de preparare Goujon de pui cu sos de usturoi:

 Taiem pieptul de pui , pe diagonala , in fasii lungi si subtiri..Curatam usturoil si il zdrobim intr-un castron.Adaugam peste usturoi mustarul, pasta de rosii , otetul si supa.. Spalam cepele si le feliem subtire , separat partea alba de cea verde.Punem fasiile de piept de pui in uleiul incins si le prajim  la foc iute , cateva minute , pana incep sa se rumeneasca usor . Adaugam sosul de usturoi , partea alba a cepei  si lasam sa fiarba la foc mic.Amestecam amidonul cu smantana si turnam peste sos , impreuna cu partea verde , din care oprim putin pentru decor . Potrivim  de sare si piper .
Servim  sosul cu paste .

2 comentarii:

Valentina Mihaescu spunea...

Foarte bine arata! Cred ca e foarte gustos.

Paula Gafitescu spunea...

Delicioasa mancarica!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...