Recent Posts

marți, 21 mai 2013

Farfalle cu pesto si bacon

Farfalle cu pesto si bacon



Ingrediente:

  • 1 punga farfalle
  • 150 gr bacon 
  • 1 ceapa
  • 150 gr mazae
  • 100 gr pesto
  • 250  ml smantana
  • sare
  • piper 
  • frunze proaspete de busuioc
  • parmezan ras pentru servit
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Fierbem pastele al dente conform instructiunilor de pe punga .Punem mazarea la fiert in apa clocotita cu un praf de sare pana se inmoaie.Tocam ceapa fin si o punem la calit in ulei .and ceapa a devenit translucida adaugan baconul taiat cubulete .Lasam sa se rumeneasca usor ,apoi  stingem  cu smatana . AdaugaM  sosul pesto ,sare si piper dupa gust . Lasam  sa dea cateva clocote ,apoi  stingem  focul .Scurgem  pastele ,le trecem printr-un jet de apa rece ,apoi le scurgem din nou .Scurgem  mazarea .Amestecam pastele cu sosul si mazarea . Servim pastele   presarate cu parmezan ras  si ornata cu frunze proaspete de busuioc.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...