Publicat de
Ecaterina Mihaela
Farfalle cu pesto si bacon
Ingrediente:
- 1 punga farfalle
 
- 150 gr bacon 
 
- 1 ceapa
 
- 150 gr mazae
 
- 100 gr pesto
 
- 250  ml smantana
 
- sare
 
- piper 
 
- frunze proaspete de busuioc
 
- parmezan ras pentru servit
 
- 2 linguri ulei de masline
 
Mod de preparare:
Fierbem pastele al dente conform instructiunilor de pe punga .Punem mazarea la fiert in apa clocotita cu un praf de sare pana se inmoaie.Tocam ceapa fin si o punem la calit in ulei .and ceapa a devenit translucida adaugan baconul taiat cubulete .Lasam sa se rumeneasca usor ,apoi  stingem  cu smatana . AdaugaM  sosul pesto ,sare si piper dupa gust . Lasam  sa dea cateva clocote ,apoi  stingem  focul .Scurgem  pastele ,le trecem printr-un jet de apa rece ,apoi le scurgem din nou .Scurgem  mazarea .Amestecam pastele cu sosul si mazarea . Servim pastele   presarate cu parmezan ras  si ornata cu frunze proaspete de busuioc.
 
 
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu