Recent Posts

joi, 14 februarie 2013

Inimioare picante

Inimioare picante



 Ingrediente:

  •   250 gr margarina
  • - 1 lingurita ulei de masline
  • - 1 lingurita sare
  • - 1 lingurita otet
  •  250 gr faina
  • - 30 gr mac
  • - 5 lingura sifon
  • - 50 gr cascaval
  • - 1 buc. ou ptr uns

Mod de preparare:


Pui faina intr-un castron,adaugi margarina bucatele si amesteci bine.Adaugi cascavalul ras,uleiul,otetul,sarea si sifonul.Framanti cu mana pana vei obtine un aluat uniform (15 minute).Dai la rece 30 de minute,apoi intinzi o foaie pe plansetasi decupezi inimioare cu ajutorul unei forme.Le asezi intr-o tava pe hartie de copt.Le ungi cu ou,presari mac si le coci la foc potrivit .




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...