Recent Posts

miercuri, 23 ianuarie 2013

Piept de pui cu broccoli in foitaj


Piept de pui cu broccoli in foitaj

Piept de pui cu broccoli in foitaj

Ingrediente Piept de pui cu broccoli in foitaj :

  • 400 gr piept de pui dezosat
  • 150 gr broccoli congelat
  • 100 gr  jambon fiert
  • 50 ml vin alb
  • nucsoara
  • 100 ml smantana grasa
  • 2 linguri pesmet alb
  • 4 bucati aluat foitaj de marimea  formei in care coacem
  • 1 ou
  • unt ptr uns formele

Mod de preparare Piept de pui cu broccoli in foitaj :

Puneti pieptul de pui la fiert in apa cu sare,apoi il lasati sa se raceasca si il taiati felii.
Taiati jambonul cubulete.
Separati galbenusul de albus si amestecati galbenusul cu smantana ,vinul alb ,sare ,piper ,un varf de cutit de nucsoara si pesmetul.
Ungeti cu unt formele in care veti coace.Asezati broccoli ,pieptul de pui si jambonul in forme.Turnati deasupra sosul de smantana.





Ungeti cu albus marginile  formelor de copt si lipiti  foitajul.Dati la cuptor pentru 20 de minute.







0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...