Recent Posts

duminică, 20 ianuarie 2013

Ciorba de curcan

Ciorba de curcan

Ciorba de curcan

Ingrediente Ciorba de curcan:

  • maruntaie de curcan(aripi ,spate )
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina
  • o mana de fasole verde 
  • 50 gr mazare 
  • 1 dovlecel
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 cutie rosii intregi
  • leustean verde
  • 500 ml zeama de varza
  • sare
  • piper

Mod de preparare Ciorba de curcan :

Taiati maruntaiele de curcan in bucati potrivite ,spalati-le bine ,apoi puneti-le la foc in apa rece.Spumati de cate ori este nevoie  si lasati sa fiarba la foc mic pana carnea este fiarta de  jumate.Intre timp taiati ceapa marunt ,morcovul si telina cubulete.Puneti legumele peste carne si lasati sa fiarba 10 minute .Adaugati dovlecelul cuburi mai mari ,pasta de ardei si rosiile mixate.Lasati sa fiarba 10 minute ,apoi adaugati zeama de varza fiarta cateva minute separat si leusteanul tocat.Potriviti de sare si piper ,dati un clocot ,apoi opriti focul.Serviti ciorba fierbinte cu smantana si ardei iute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...