Recent Posts

marți, 7 august 2012

Mancare de mazare cu pulpa de pui

Mancare de mazare cu pulpa de pui


 Ingrediente : 

  • 500 gr mazare congelata
  • 400 gr pulpe de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 400 gr rosii bine coapte
  • 1 lingurita zahar
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare:

 Curatati ceapa si ardeii si tocati-i cubulete.Puneti-i la calit in ulei.
 Cand ceapa a devenit translucida puneti pulpele spalate si taiate in bucati potrivite.Amestecati usor pana carnea se albeste pe toate partile ,puneti  mazarea ,apoi acoperiti cu apa calda.Puneti capacul si lasati sa fiarba la foc mic.

 Cand mazarea s-a inmuiat puneti rosiile mixate,sare,piper,zaharul,cimbru si lasati sa fiarba pana zeama seaca suficient.Cu 5 minute inainte puneti mararul tocat fin.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...