Recent Posts

duminică, 5 august 2012

Crap pe pat de legume picante

Crap pe pat de legume picante 

Crap pe pat de legume picante:

 Ingrediente Crap pe pat de legume picante :

  • 1 crap potrivit de mare
  • 4-5 cartofi
  • 3 morcovi marisori
  • 300 gr fasole verde
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 150 ml vin alb sec
  •  amestec condimente ptr legume picante 

Mod de preparare Crap pe at de legume picante :

 Curatati cartofii si morcovii si taiati-i in bucati potrivite ,nu prea mari ,dupa preferinta.Puneti legumele intr-o tava si presarati-le cu condiment pentru legume picante.
Curatati pestele,spalati-l bine,crestati-l din loc in loc  si presarati-l cu sare si piper.
Puneti pestele in tava peste legume, puneti uleiul si vinul puneti 150 ml apa ,acoperiti cu o folie de aluminiu si dati la cuptor.




 Lasati la cuptor timp de 30 de minute,dati jos folia de aluminiu si mai lasti pana pestele se rumeneste.
Serviti pestele alaturi de legume cu un pahar de vin alb.











0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...