Recent Posts

duminică, 5 august 2012

Chiftele de dovlecei

Chiftele de dovlecei

 

Ingrediente :

  • 2 dovlecei tineri
  • sare
  • piper macinat
  • marar 
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri branza rasa
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare :

 Curatati dovleceii de coaja si radeti-i.Presarati cu putina sare si lasati pentru 1/2 de ora pana isi lasa zeama.Scurgeti zeama de pe dovlecei,amestecati cu piperul macinat,ouale,mararul tocat fin,branza rasa fin  si faina si amescati compozitia.

 
Luati cu lingura si prajiti intr-o tigaie in ulei incins.Scoateti chiftelele pe hartie absorbanta pentru a elimina surplusul de ulei.
Serviti chiftelele calde sau reci .












 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...