Recent Posts

joi, 16 septembrie 2021

Tocanita de vara cu vinete si piept de pui

 

Tocanita de vara cu vinete si piept de pui

Ingrediente:

  • 1 ceapa
  • 2 ardei rosii
  • 1 vanata mare
  • 150 gr rosii pasate
  • 1 piept de pui fara os
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat
  • 2 foi de dafin
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel verde tocat fin
Mod de preparare:
Curatam ceapa si ardeii si ii taiem cubulete mici.
Curatam vanata, o descojim si o taiem cuburi pe care presaram sare si le asezam intr-o sita la scurs.
Pieptul de pui  il taiem in bucati  potrivite.
Intr-o craticioara incintam uleiul si punem pieptul de pui.
Cand pieptul de pui se albeste bine pe toate partile adaugam ceapa si ardeiul.
Amestecam ocazional pana legumele sunt moi.
Adaugam vinetele scurse si putina apa calda.
Fierbem 15 minute, apoi adaugam rosiile, sare, piper, cimbru si foile de dafin.
Fierbem la foc mic pana sosul scade.
Adaugam usturoiul, apoi oprim focul si presaram patrunjelul.







Tocanita de vara cu vinete si piept de pui

Tocanita de vara cu vinete si piept de pui


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...