Ingrediente:
- 1 ceapa
- 2 ardei galbeni
- 2 ardei rosii
- 100 gr bacon taiat cubulete
- 1 lingura ulei
- 200 gr rosii cuburi
- 1 lingura pasta de tomate
- sare
- piper negru macinat
- busuioc uscat
- 3 oua
- busuioc verde pentru decor
Mod de preparare:
Curatam ceapa si ardeii si ii taiem cubulete mici.
Intr-o tigaie punem uleiul, ceapa si putina sare. Cand ceapa incepe sa se inmoaie punem baconul taiat cubulete.Dupa ce acesta incepe sa se rumeneasca putin adaugam ardeii grasi.
Ii lasam pana se inmoaie si punem rosiile si pasta de tomate.
Potrivim de sare si piper si adaugam busuiocul uscat.
Lasam la foc pana seaca toata zeama.
Facem 3 adancituri in tocanita in care vom sparge ouale.
Punem capacul si lasam la foc pana ouale se sabilizeaza.
Oprim focul si punem frunzele de busuioc.
Servim cu paine prajita.











0 comentarii:
Trimiteți un comentariu