Ingrediente:
- 1 ceapa rosie
- 400 gr ardei kapia copt(congelat)
- 150 gr rosii din conserva
- 1 lingura pasta de tomate
- 200 gr masline
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri ulei
- 2 foi de dafin
- maghiran uscat
- piper negru macinat
- marar
Mod de preparare:
Dezghetam ardeiul kapia. Scoatem cotoarele cu seminte si il rupem fasii.
Tocam marunt ceapa si o punem la calit intr-o craticioara in ulei. Cand ceapa s-a inmuiat adaugam usturoiul tocat fin, apoi rosiile, pasta de tomate si stingem cu 200 ml apa calda.
Adaugam piperul, sare, maghiranul, foile de dafin si cand incepe sa clocoteasca punem fasiile de ardei kapia.
Fierbem pana sosul incepe sa scada si adaugam maslinele.
Dupa 5 minute adaugam mararul si oprim focul.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu