Ingrediente:
- 5 cartofi medii
- 4 morcovi
- 350 gr piept de pui
- 3-4 castraveti acri
- gogosari acri dupa gust
- sare
- piper
- 1 lingura mustar
- maioneza din 2 galbenusuri fierte, 2 crude si 250 ml ulei
- zeama de lamaie dupa gust
Mod de preparare:
Curatam legumele, le spalam si le taiem in jumatati.
In vasul aparatului Crock-Pot punem cartofii, morcovii si pieptul de pui.
Acoperim cu apa. Punem capacul si pornim aparatul pe HIgh pentru 3 ore.
Dupa ce timpul a trecut oprim aparatul si scoatem legumele si carnea.
Le lasam sa se raceasca si le taiem cubulete.
Taiem si castavetii si gogosarii acri cubulete.
Din galbenusurile fierte, cele crude, sare, zeama de lamaie dupa gust si ulei pregatim maioneza.
Peste legumele si carnea taiata punem mustarul, maioneza(oprim putin pentru decor), sare si piper si amestecam usor.Lasam la rece pentru cateva ore.
Servim salata fie pe un platou, fie in portii individuale.







0 comentarii:
Trimiteți un comentariu