Supa de pui cu crutoane si ou
Ingrediente:
- 500 gr carne de pui cu os(spate,aripi)
- 1 morcov mare
- 1 ceapa
- 1 bucata telina
- 1 ardei gras galben
- 1bucata pastarnac
- sare
- piper negru boabe
- 2 foi de dafin
- 6-7 felii de paine alba
- 4 oua
- oregano
- piper rosu
- ulei de masline picant
- patrunjel verde pentru ornat
Mod de preparare:
Taiem carnea in bucati potruvite, o spalam bine si o punem la fiert cu apa rece. Spumam bine apoi adaugam legumele curatate, spalate si taiate in bucati mari,sare, cateva boabe de piper si foile de dafin. Fierbem la foc mic pana carnea si legumele sunt moi, apoi scurgem zeama.
Decupam in 4 felii de paine cate o inimioara mai mare cu o forma de metal. Asezam feliile de paine intr-o tava pe hartie de copt. Din restul de felii decupam inimioare mai mici, pe care le asezam in tava. In locul fiecarei inimi decupate spargem cate 1 ou. Presaram sare, piper rosu proaspat macinat si stropim cu putin ulei de masline.
Stropim inimioarele mai mici cu ulei de masline, presaram putin oregano.
Dam tava la cuptorul preincalzit pana paine se rumeneste si se usuca si ouale sunt gata.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu