Pulpe de pui la cuptor in sos de mustar
De la o vreme imi statea gandul la aceste pulpe in sos de mustar. Sunt delicioase,se fac imediat si se pot savura langa salata preferata sau o portie de cartofi.
Ingrediente:
- pulpe de pui dezosate(12 bucati)
- 2 linguri mustar
- sare roz de Himalaya cu ierburi de Provence
- 1 lingura Ierburi de gradina sau alte condimente dupa plac
- piper negru macinat
- piper roz
- 2 linguri ulei
- pesmet
- salata dupa preferinta
Mod de preparare:
Spalam carnea de pui si o scurgem bine. Intr-un castron amestecam mustarul cu restul condimentelor si uleiul.
Tavalim pulpele prin acest amestec, acoperim vasul cu un capac sau folie alimentara si le dam la frigider pentru 1/2 de ora.
Scoatem pulpele, le dam prin pesmet si le asezam intr-o tava pe hartie de copt.Dam tava la cuptor pana pulpele se rumenesc usor.
Servim pulpele langa salata preferata.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu