Bors de fasole cu ciuperci si spanac
Ingrediente:
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 conserva ciuperci
- 1 conserva fasole alba
- o mana spanac proaspat
- bors
- sare
- piper negru macinat
- 1 lingura pasta gogosari
- cimbru
- 2 linguri pasta de tomate
- 2 inguri ulei
- marar
Mod de preparare:
In uleiul incins punem la calit morcovul curatat, spalat si taiat semirondele. Adaugam ceapa tocata fin. Amestecam ocazional pana incep sa se inmoaie, apoi adaugam pasta de ardei si stin gem cu apa calda cat sa acopere legumele si sa le depaseasca cu cateva degete.Fierbem 10-15 minute, apoi adaugam ciupercile scurse si clatite, fasolea alba,pasta de tomate, sare, piper si cimbru. Mai fierbem 10 minute, apoi adaugam bors dupa gust fiert separat, spanacul curatat si taiat mai marunt si mararul. Mai dam 2-3 clocote, oprim focul, acoperim vasul cu un capac si mai lasam cateva minute. Servim borsul cald sau rece.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu