Pulpa de porc coapta in bere neagra cu cartofi
Ingrediente:
- 1,5 kg pulpa de porc
- 500 ml bere neagra
- 700 gr cartofi rosii
- sare
- piper negru macinat
- cimbru
- boia iute
- 2 linguri de ulei
- patrunjel verde pentru decor
Mod de preparare:
Taiem pulpa de porc in bucati mai maricele si le punem intr-un castron. Adaugam, piper, cimbru, foile de dafin, boiaua si berea, acoperim vasul si il lasam la rece pentru cateva ore(de preferat de seara pana dimineata). Punem carnea impreuna cu tot continutul castronului in vasul multicooker-ului si il setam pe BAKE, 150 de grade. Il lasam sa se coaca pana zeama scade de 3/4 si carnea se inmoaie. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem in patru. Adaugam cartofii, sare si uleiul si ii lasam pana zeama scade de tot. Ocazional amestecam.Cand zeama a scazut, ridicam capacul si pornim optiunea FRY pentru 5 minuteServim friptura presarata cu patrunjel verde.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu