Orez cu mazare si piept de pui
Ingrediente:
- 250 gr mazare congelata
- 150 gr orez camolino
- 150 gr piept de pui
- 1 lingura ulei
- sare
- piper negru macinat
- 2 foi de dafin
- 1lingurita baza ptr mancare
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Taiem pieptul de pui in fasii subtiri. In uleiul incins punem pieptul de pui si amestecam ocazional pana carnea incepe sa se rumeneasca usor. Adaugam mazarea, o lasam cateva minute, amestecand usor, apoi adaugam orezul.Stingem cu 450 ml apa, adaugam sarea, piperul, baza pentru mancare si foile de dafin si acoperim vasul cu un capac. Cand a dat primul clocot dam vasul la cuptorul preincalzit pana se absoarbe tot lichidul.Servim orezul cu patrunjel verde tocat fin presarat deasupra.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu