Pulpe de pui in sos de rosii aromat
Ingrediente:
- 8 pulpe de pui inferioare
- sare
- piper negru macinat
- 1 lingura zahar brun
- zeama de la o portocala
- coaja rasa de la 1/2 de portocala
- boia iute
- 1 lingura ulei
- 1 conserva de rosii cuburi
- patrunjel ptr decor
Mod de preparare:
Curatam pulpele de pui , le spalam si le scurgem bine. Le crestam cu cutitul de 1-2 ori, apoi le asezam intr-un castron. Peste ele punem sare, piper macinat, boiaua iute si uleiul si le amestecam bine. Punem pulpele intr-o tava pe care o dam la cuptor pana pulpele incep sa se rumeneasca. Adaugam conserva de rosii, zeama si coaja de portocala, zaharul, sare si piper si lasam pana sosul scade si se leaga.Scoatem tava si presaram deasupra patrunjelul.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu