Recent Posts

sâmbătă, 11 iunie 2016

Pesti aromati

Pesti aromati



Pesti aromati


Ingrediente pentru Pesti aromati:

  • 1 ou
  • 1/2 cana zahar brun
  • 150 gr unt
  • 2 cani faina
  • 1 lgt praf de copt
  • un praf de sare
  • 1/2 lingurita comdimente(coriandru, cardamon)
  • 1 lingurita cafea instant
  • ciocolata alba si coriandru boabe pentru decor

 Mod de preparare pentru Pesti aromati:

Pesti aromati
 Intr-un castron mixam untul la temperatura  camerei cu un praf de sare si zahar. Adaugam oul, cafeaua instant, apoi cernem faina, praful de copt si condimentele. Omogenizam aluatul, il strangem intr-o bila , il acoperim cu folie alimentara si il dam la rece cel putin 30 minute. Intindem aluatul cu un suitor pe un blat infainat si taiem in forme de pesti. Punem fursecurile in tava pe hartie de copt si dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumenesc usor pe margini.
Scoatem fursecurile. Le decoram dupa imaginatie(eu le-am facut ochi din ciocolata alba si coriandru boabe). Servim fursecurile langa o cescuta de cafea.
Pesti aromati

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...