Saratele din foietaj
Daca aveti pofta de niste saratele, dar nu aveti timp suficient la dispozitie puteti incerca aceasta solutie de compromis cu aluat de foietaj cumparat. Asta am facut si eu, doar din simplu motiv ca vroiam sa scap de aluatul din congelator .
Ingrediente:
- 1 pachet aluat de foietaj
- 2 oua
- branza telemea rasa
- mac
- faina pentru pudrat masa de lucru
Mod de preparare pentru Saratele din foietaj:
Dezghetam aluatul in frigider. Presaram faina pe masa de lucru si punem aluatul. Batem ouale bine si ungem aluatul. Presaram deasupra branza telemea rasa si macul. Cu un cutit ascutit taiem aluatul pe jumatate, apoi fasii inguste de 1 cm. ASezam fasii intr-o tava pe hartie de copt. Dam tava la cuptorul preincalzit la 200 grade C pana se rumwenesc frumos. Scoatem tava si lasam saratele sa se raceasca inainte de servire.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu