Pasta de naut cu leurda, avocado si patrunjel
Daca piata e plina de leurda , atunci trebuie sa profitam din plin de ea. Nu de alta, dar nu dureaza prea mult. Bogata in vitaminele A, C, complexul de vitamina B si saruri minerale de calciu, fier, fosfor, sodiu, cupru, leuda e o adevarata sursa de sanatate, cu rol depurativ, hipotensiv, vermifug, favorizeaza circulatia cerebrala si previne sclerozarea vaselor de sange.
Ingrediente pentru Pasta de naut cu leurda, avocado si patrunjel:
- 1 conserva naut
- 2 legaturileurda
- 1 legatura patrunjel
- 1/2 avocado
- sare
- piper negru macinat
- zeama de lamaie
- 70 ml ulei de masline
Mod de preparare pentru Pasta de naut cu leurda, avocado si patrunjel:
Scurgem conserva de naut si o punem intr-un vas adanc. Cu o lingura scoatem miezul de la avocado. Adaugam patrunjelul si leurda spalate, la care le-am rupt coditele. Adaugam sare, piper, zeama de lamaie, apoi uleiul in fir subtire in timp ce mixam compozitia pana obtinem o pasta fina.
Pastram pasta la rece pana in momentul servirii.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu