Bulgur cu carne tocata de oaie si vinete
Ingrediente pentru Bulgur cu carne tocata de oaie si vinete:
- 400 gr carne tocata miel
- 150 gr bulgur
- 1 vanata mare
- sare
- piper negru macinat
- 2 linguri ulei
- 1 catel de usturoi
- 1 ceapa
- boia iute
- patrunjel verde macinat
- 200 gr bulion
Mod de preparare pentru Bulgur cu carne tocata de oaie si vinete:
In uleiul incins punem ceapa tocata fin. Cand ceapa a devenit translucida, adaugam usturoiul tocat, apoi carnea tocata. Amestecam pana carnea se albeste bine, apoi adaugam bulgurul, vinetele tocate cuburi, sare, piper, boiaua, bulionul si o cana de apa calduta. punem apacul si lasam sa fiarba pana bulgurul absoarbe toata apa. Servim presarata cu patrunjel verde.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu