Recent Posts

sâmbătă, 12 martie 2016

Bulgur cu carne tocata de oaie si vinete

Bulgur cu carne tocata de oaie si vinete

Bulgur cu carne tocata de miel si vinete.

Ingrediente pentru Bulgur cu carne tocata de oaie si vinete:

  • 400 gr carne tocata miel
  • 150 gr bulgur
  • 1 vanata mare
  •  sare 
  • piper negru macinat
  • 2 linguri ulei
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa
  • boia iute
  • patrunjel verde macinat
  • 200 gr bulion

Mod de preparare pentru Bulgur cu carne tocata de oaie si vinete:

In uleiul incins punem ceapa tocata fin. Cand ceapa a devenit translucida, adaugam usturoiul tocat, apoi carnea tocata. Amestecam pana carnea se albeste bine, apoi adaugam bulgurul, vinetele tocate cuburi, sare, piper, boiaua, bulionul si o cana de apa calduta. punem apacul si lasam sa fiarba pana bulgurul absoarbe toata apa. Servim presarata cu patrunjel verde.

Bulgur cu carne tocata de miel si vinete.

x

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...