Recent Posts

duminică, 28 februarie 2016

Cartofi copti

Cartofi copti


Cartofi copti

Mananc destul de rar cartofi , aproape deloc prajiti, dar imi plac  foarte mult cartofii la cuptor, aromati cu rozmarin si cimbru.

Ingrediente pentru Cartofi copti:

  • 4 cartofi 
  • sare de mare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat
  • rozmarin 
  • boia iute
  • 1-2 linguri ulei de masline

Mod de preparare pentru Cartofi copti:

Spalam bine cartofii in coaja si ii punem la fiert intr-o craticioara in apa cu sare pentru 10-12 minute. Ii scoatem , ii trecem printr-un jet de apa rece si ii scurgem. Ii descojim si ii taiem rondele.
Asezam rondelele intr-o tava pe hartie de copt.Presaram deasupra sare. piper negru macinat, cimbru, rozmarin, boia iute si la final uleiul de masline. Da tava la cuptor pana cartofii se rumenesc usor. Servim cartofii calzi ca garnitura la friptura sau  alaturi de o salata intr-o zi de post.

Cartofi copti

x

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...