Biscuiti aromati cu dovleac
Ingrediente pentru Biscuiti aromati cu dovleac:
- 2 cani faina+ptr presarat blatul
- 80 gr unt topit+pentru uns biscuitii
- 90 ml lapte batut
- 200 gr piure de dovleac
- 1 lingurita condimente(cardamon, scortisoara)
- 1 lingurita praf de copt
- 1 lingurita bicarbonat
- 2-3 linguri zahar tos ptr presarat deasupra
Mod de preparare pentru Biscuiti aromati cu dovleac:
Intr-un castron punem faina, dovleacul, untul topit,laptele batut, condimentele, praful de copt, bicarbonatul. Mixam bine pana obtinem o compozitie fina, nelipicioasa, care se desprinde usor de pe peretii vasului.
Presaram putina faina pe un blat de lemn si intindem aluatul cu ajutorul unui sucitor pana ajunge la grosimea de 3-4 mm. Taiem biscuitii in ce forma dorim, ii ungem cu unt topit si presaram deasupra zahar tos. ASezam biscuitii intr-o tava pe hartie de copt. Dam tava la cuptorul preincalzit aprox 12-15 minute.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu