Recent Posts

vineri, 2 ianuarie 2015

Coaste de porc glazurate

Coaste de porc glazurate

Coaste de porc glazurate


Daca nu ati incercat pana acuma aceasta friptura dulce-acrisoara v-o recomand cu drag, caci este delicioasa.

Ingrediente pentru Coaste de porc glazurate:

  • 1 coasta de porc(cu cat mai multa carne)
  • sare
  • piper macinat
  • cimbru
  • cateva boabe de ienibahar macinate 
  • o  cana vin alb
  • 1-2 linguri ketchup picant
  • 2-3 linguri gem de prune
  • 1-2 linguri ulei 

Mod de preparare pentru Coaste de porc glazurate:

Spalam coasta de porc si o tamponam cu un prosop absorbant.O presaram cu sare, piper, cimbru uscat, ienibahar macinat ,  1-2 linguri de ulei si o lasam la rece cel putin 30 de minute.
Punem coasta intr-o tava,turnam vinul,  o acoperim cu folie de aluminiu si o dam la cuptor pentru 30 de minute.Scoatem folia si o lasam pana incepe sa se rumeneasca usor si vinul a secat. Intoarcem coasta pe ambele parti.
Amestecam gemul de prune cu ketchup.Cu o pensula ungem bine pe toate partile coasta de porc si o mai lasam 5-10 minute, pana se rumeneste frumos.Daca este nevoie, mai repetam glazurarea.
Coaste de porc glazurate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...