Recent Posts

sâmbătă, 11 octombrie 2014

Pizza de post cu blat din faina de naut

Pizza de post cu blat din faina de naut




Pizza de post cu blat din faina de naut


Ingrediente pentru Pizza de post cu blat din faina de naut :

  • 300 gr faina de naut
  • 350 ml apa
  • sare
  • piper macinat
  • 1 zucchini
  •  o mana  ciuperci din conserva bine scurse
  • sos de rosii(200 gr pulpa de rosii , 1 catel de usturoi , 1 lingura ulei de masline,busuioc macinat , 1 lingurita zahar )
  • 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare pentru  Pizza de post cu blat din faina de naut :

Intr-un vas amestecam faina de naut cu apa , sare si piper . Lasam vasul  pentru cel putin 30 de minute .
Intr-o forma rotunda cu pereti mai inalti punem hartie de copt .Stropim cu uleiul de masline si turnam compozitia . 
Dam tava la cuptor pana incepe sa se rumeneasca pe margine si crapa usor deasupra (aproximativ 15 minute la foc iute . 
 Intre timp facem sosul de rosii . Punem uleiul de masline intr-un vas . Adaugam usturoiul taiat fin  , apoi  pulpa de rosii .Condimentam dupa gust cu sare , piper , busuioc , 1 lingurita de zahar .Fierbem cateva minute pana sosul incepe sa se ingroase .
Scurgem ciupercile din conserva .
Taiem zuccini felii subtiri, presaram putina sare si il lasam la scurs .
Cand blatul este gata  punem deasupra sosul de rosii , presaram ciupercile si feliile de zucchini .Presaram deasupra piper macinat si putin ulei de masline si dam tava la cuptor inca 10 minute  pana zuccini se inmoaie usor .









Pizza de post cu blat din faina de naut

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...