Muschiulet de porc cu verdeturi
Ingrediente pentru Muschiulet de porc cu verdeturi:
- 1 muschiulet de porc
- 1 legatura marar
- 2 legaturi patrunjel
- 2 catei de usturoi
- 1 ou
- 1 lingura mustar
- sare
- piper mozaic macinat
- 2 linguri ulei
- 1 conserva rosii
- 1 lingura boia iute
- 1 lingurita zahar
- 2 foi de dafin
- 1/2 kg cartofi noi mai mici
- 1 lingura ulei de masline
- 20 gr unt
Mod de preparare pentru Muschiulet de porc cu verdeturi :
Tocam mararul , patrunjelul si usturoiul fin si le amestecam cu sare , piper , mustar si ou .Omogenizam bine compozitia .Spalam muschiuletul , il curatam bine de piei , il tamponam cu servetele absorbante si il ''imbracam'' in amestecul de verdeturi .
Asezam muschiul intr-o tava , il stropim cu ulei si il dam la cuptor la foc potrivit ,pana crusta incepe sa se lege .
Mixam rosiile din conserva , le amestecam cu boiaua iute , sare , piper , zahar.
Scoatem muschiul si turnam rosiile de jur imprejurul lui . Punem foile de dafin si dam tava la cuptor pana scade sosul .
Spalam cartofii si ii punem la fiert in apa rece cu putina sare pentru 10 minute . Ii curatam de coaja , ii taiem in jumatati sau ii lasam asa daca sunt mici si ii tragem intr-o tigaie pentru cateva minute in unt si ulei de masline .
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu