Recent Posts

vineri, 28 martie 2014

Tocana usoara de primavara

Tocana usoara de primavara

Tocana usoara de primavara

Ingrediente:

  • 3-4 fire ceapa verde
  • 2 morcovi marisori
  • 2 cartofi
  • 150 gr mazare congelata
  • 4 pulpe superioare de pui
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper macinat
  • 2 linguri ulei
  • verdeata dupa preferinta (patrunjel , marar)

Mod de preparare:

 Curatam legumele si le spalam.
Taiem morcovii in bucati lungi si grosute
Taiem cartofii in bucati maricele.
Tocam ceapa verde fin .
 Spalam pulpele si le stegem bine cu un prosop absorbant .
Le punem la prajit in uleiul incins pe toate partile .Cand pulpele s-au rumenit adaugam partea alba a cepelor  si lasam cateva minute sa se inmoaie .
 Adaugam morcovii si cartofii , stingem cu apa calduta , punem capacul si lasam sa fiarba 15 minute , dupa care adaugam mazarea si mai lasam sa fiarba 5 minute .
Adaugam , sare , piper dupa gust , mustarul , partea verde a cepei si verdeturile , lasam 2-3 minute si oprim focul .


Este o tocana delicioasa  , inspirata din revista Good Food  , de care m-am indragostit de curand .


Tocana usoara de primavara

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...