Gnocchi in sos de ciuperci Pleurotus
Ingrediente pentru Gnocchi in sos de ciuperci Pleurotus :
- 1 ceapa
- 2 linguri ulei
- 500 gr ciuperci Pleurotus
- boia dulce
- 1 foaie de dafin
- chimen
- 200 ml supa de legume
- 350 ml smantana
- sare
- piper
- gnocchi
Mod de preparare pentru Gnocchi in sos de ciuperci Pleurotus :
Tocam ceapa fin si o punem la calit in uleiul incins. Adaugam ciupercile taiate fasii si chimenul .Le prajim usor , dupa care adaugam sare , piper si boia . Turnam supa , foaia de dafin si lasam sa fiarba la foc mic 20-25 de minute, amestecand din cand in cand .Turnam smantana si o lasam sa dea cateva clocote .
Fierbem gnocchi in apa cu sare pana in momentul cand se ridica .
Servim gnocchi cu sos de ciuperci .
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu