Ciuperci umplute cu spanac
Ingrediente Ciuperci umplute cu spanac :
- 6 ciuperci mari
- 300 gr spanac frunze
- 1 ceapa
- usturoi
- 3 linguri ulei
- sare
- piper macinat
- un varf de cutit nucsoara
- marar verde
- 6 felii cascaval
Mod de preparare Ciuperci umplute cu spanac :
Spalam bine ciupercile ,rupem coditele si le taiem cubulete.Presaram putina sare in palariile ciupercilor si le dam deoparte.Tocam ceapa si usturoiul fin.Punem ceapa la calit intr-o lingura de ulei.Cand a devenit translucida ,adaugam usturoiul ,lasam putin si punem coditele ciupercilor.Lasam cateva minute ,amestecand continuu ,apoi adaugam spanacul dezghetat si scurs.Omogenizam bine compozitia si stingem focul .Presaram sare ,piper macinat ,nucsoara si putin marar tocat marunt.Umplem palariile ciupercilor cu amestecul obtinul si le punem intr-o tava unsa cu cele 2 linguri de ulei.Dam la cuptor pana se inmoaie ciupercile.Inainte cu 2-3 minute de a stinge focul punem pe fiecare ciupercuta cate o felie de cascaval .
Servim imediat.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu