Spaghetti cu sos de spanac si piept de pui la gratar
Ingrediente Spaghetti cu sos de spanac si piept de pui la gratar :
- 200 gr spaghetti integrale
- 200 gr piept de pui
- 200 gr spanac congelat
- 2 linguri maioneza
- 2 catei de usturoi
- sare
- piper
- condimente pentru pui (amestec de chilli,ghimbir,rozmarin )
Mod de preparare Spaghetti cu sos de spanac si piept de pui la gratar :
Puneti spanacul la fiert in putina apa cu sare pentru cateva minute ,apoi il scurgeti si il lasati la racit.Mixati spanacul impreuna cu usturoiul ,sare , piper macinat si maioneza pana rezulta o pasta omogena .Subtiati cu zeama de la spanac pana capata consistenta unui sos.Condimentati pieptul de pui ,lasati-l 10 minute la rece ,apoi puneti-l pe gratar si prajiti-l pe ambele parti .Scoateti-l si pastrati-l cald.
Fierbeti pastele al dente conform instructiunilor de pe punga .
Serviti pastele fierbinti cu pieptul taiat felii si sos de spanac.
2 comentarii:
O mancare delicioasa! Sunt fan spanac, paste...si tot ce ai pus tu acolo! Te pup
Multumesc ,Paula!Si eu sunt fan spanac !
Trimiteți un comentariu