Publicat de
Ecaterina Mihaela
Pulpe de pui in vin rosu
Ingrediente pentru Pulpe de pui in vin rosu:
- 6 pulpe superioare de pui de marime potrivita
- 250 gr ciuperci intregi la conserva
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 200 gr ceapa mica murata
- sare
- piper
- cimbru uscat
- 100 gr kaiser
- 3-4 linguri ulei
- 200 ml vin rosu
- 100 ml supa de pui
Mod de preparare pentru Pulpe de pui in vin rosu:
Spalati bine pulpele ,scurgeti-le si dati-le cu un amestec de sare ,piper si cimbru macinat.Lasati-le 10 minute la rece.Taiati kaiserul fasii si prajiti-l in 2 liguri de ulei incins.
Scoateti-l pe o farfurie ,apoi adaugati restul de ulei si prajiti pulpele pe ambele fete la foc iute.Scoate-ti pulpele pe o farfurie.Tocati ceapa fin si morcovul rondele subtiri.Caliti ceapa ,morcovul 5 minute ,apoi adaugati ciupercile.Lasati la foc mic cateva minute,apoi adaugati pulpele ,kaiserul si ceapa murata.Stingeti cu vinul rosu si supa calduta ,adaugati sare si piper dupa gust si lasati sa scada la foc mic.Daca doriti puteti pune vasul la cuptor pana scade.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu