Recent Posts

sâmbătă, 8 decembrie 2012

Gogosi cu branza

Gogosi cu branza

Gogosi cu branza

Ingrediente pentru Gogosi cu branza :

  • 1 kg faina
  • 1 cub drojdie(25 gr)
  • 3 oua
  • 4 linguri zahar
  • lapte dulce
  • un praf de sare
  • coaja de lamaie
  • 250 gr branza +1 ou+2 linguri zahar
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra cu aroma de vanilie

Mod de preparare pentru Gogosi cu branza :


Amestecati intr-un castronel drojdia cu 100 ml  lapte caldut ,1 lingura zahar si sare.
Cerneti faina ,faceti o adancitura la mijloc in care puneti ouale ,zaharul ,coaja de lamaie si drojdia dizolvata.Turnati cate putin lapte caldut  si amestecati pana obtineti o coca potrivit de tare .Acoperiti vasul cu un prosop si lasati la cald 1/2 de ora sa creasca.
Luati cate o bucata de coca ,intindeti-o cu sucitorul ,apoi taiati cu un cutit zimtat in patrate potrivite ca marime.


Amestecati branza rasa cu ouale si zaharul.Puneti cu o lingurita pe fiecare patrat,apoi aduceti o parte peste cealalta.Apasati usor cu mana pentru a presa marginile.Lasati-le sa creasca 10 minute ,apoi prajiti-le pe rand in baie de ulei.Scoateti gogosile pe hartie absorbanta ,lasati-le putin sa se racoreasca ,apoi pudrati-le cu zahar.
Serviti-le calde.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...