Publicat de
Ecaterina Mihaela
Gogosari la rece
Ingrediente pentru Gogosari la rece :
- 5 kg gogosari
- 1 l otet
- 600 gr zahar
- 6 linguri sare neiodata
- boabe de mustar
- foi de dafin
- piper boabe
- un plic de conservant
- radacina de hrean
Mod de preparare pentru Gogosari la rece :
Se taie gogosarii in sferturi,se scot cotoarele si se spala.Se aseaza gogosarii intr-un vas cu mijlocul in sus.Peste ei se toarna zaharul,sarea ,otetul si plicul de conservant.Se amesteca din cand in cand.Se lasa la rece 24 de ore ,dupa care se pun in borcane .Se pun foile de dafin ,boabele de piper si mustarul .Hreanul se curata,se spala si se taie bucati.Se pune 1-2 bucatele in fiecare borcan.Se toarna zeama si se leaga borcanele.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu