Publicat de
Ecaterina Mihaela
Clatite cu dulceata de capsuni
Ingrediente:
- 500 gr faina
- 2 oua
- un praf de sare
- 2 linguri zahar
- 1 lingura cacao
- 200 ml lapte
- apa minerala
- esenta de portocale
- dulceata de capsuni
- sos de ciocolata
- ulei pentru prajit
Mod de preparare :
Se cerne faina intr-un castron.Se pun ouale,zaharul,sarea,cacaua,esenta de portocale.Se bate cu un tel si se toarna laptele in fir subtire.Se bate in continuare si se toarna apa minerala pana se obtine un aluat de consistenta unei smantani mai subtire.Se acopera si se da la frigider pentru cel putin 1/2 de ora.Se coc pe rand clatitele ,intorcandu-se pe ambele fete.Se pastreaza calde pana terminam toate clatitele.Se ung cu gem de capsuni ,se impaturesc si se stropesc cu sos de ciocolata.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu