Recent Posts

sâmbătă, 10 octombrie 2020

Mancare greceasca de miel(capama)gatita la Crock-Pot

 

Ingrediente:

  • 1 pulpa miel
  • organe miel(plaman, ficat, inima, rinichi)
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi marar verde
  • 2 legaturi patrunjel verde
  • 2  bucati ceapa uscata
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • cimbru uscat
  • boia iute optional
Curatam pulpa de pielite si scoatem carnea de pe os.Taiem carnea cubulete mici.
Procedam la fel cu organele de miel.Tinem ficatul taiat cubulete in putina apa rece pentru a iesi sangele din el, apoi scurgem organele intr-o sita.
Curatam ceapa, cepa verde si le taiem marunt.
Taiem verdeturile fin.
In acest moment nu ne ramane decat sa asezam in straturi carnea si verdeturile.
Turnam uleiul in vasul aparatului Crock-Pot. Asezam jumatate din ceapa uscata, apoi jumatate din cuburule de carne, presaram ceapa verde, un strat de organe,marar si patrunjel si repetam inca o data.
Asezam capacul si pornim aparatul pe HIgh pentru 5 ore.
Inainte cu o ora de a fi gata punem pasta de rosii, sare, piper, foi de dafin, boiaua iute si cimbru.












0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...