Recent Posts

marți, 17 aprilie 2018

Miel in sos de rosii cu usturoi

Miel in sos de rosii cu usturoi


Miel in sos de rosii cu usturoi

Ingrediente:

  • 600 gr carne de miel cu os(sira spinarii)
  • 2 cepe
  • 1 conserva rosii
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 150 ml vin rosu
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat
  • 2 foi de dafin
  • 1 lingurita zahar optional
  • 2 linguri de ulei
  • 1 legatura marar verde
  • 2-3 catei de usturoi
  • orez pentru garnitura

Mod de preparare:

Curatam carnea  si o taiem in bucati potrivite. O spalam si o scurgem.In uleiul  incins punem carnea. Acoperim cu un capac  si o lasam pana incepe sa se rumeneasca usor pe toate partile(amestecam in ea ocazional). Adaugam ceapa tocata fin, o lasam pana se inmoaie bine, apoi stingem cu vinul caldut. Lasam sa fiarba pana scade vinul, apoi acoperim cu apa calda si fierbem pana zeama a scazut la jumatate. Adaugam conserva de rosii, pasta de tomate, sare, piper, cimbru, foile de dafin si zaharul.Fierbem pana sosul se leaga. Adaugam mararul tocat fin, stingem focul, apoi usturoiul . Amestecam usor, apoi acoperim cu un capac.
Servim cu garnitura de orez si salata verde.
Miel in sos de rosii cu usturoi

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...