Recent Posts

duminică, 8 ianuarie 2017

Mic dejun de iarna

Mic dejun de iarna


Mic dejun de iarna


Daca va e frig si vreti un mic dejun consistent, aceasta este o solutie. Carnati de casa, spanac, sos de rosii, paine crocanta,parmezan si arome dupa gust.

Ingrediente:

  •  200 gr carnati de casa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 inguri ulei de masline
  • 150 gr spanac congelat
  • 200ml  sos de rosii
  • sare
  • piper negru macinat
  • boia iute 
  • busuioc uscat
  • 2-3 felii de paine
  • 50 gr parmezan

Mod de preparare:

Mic dejun de iarna
Taiem feliile de paine in  4-6 bucati, in functie de cat de mari sunt. Punem 1 lingurita de ulei de masline intr-o tigaie si asezam bucatile de paine pe care am presarat putin busuioc. Le lasam la foc mic sa se rumeneasca usor pe ambele parti. 
Intr-o lingura de  ulei de masline punem la prajit carnatii taiati felii putin mai groase. Cand sunt rumeniti, adaugam usturoiul feliat, apoi stingem cu sosul de rosii. Adaugam spanacul,sare, piper, boiaua si mai dam cateva clocote. Stingem focul, asezam feliile de paine deasupra, mai presaram putin busuioc, restul de ulei de masline si dam tigaia la cuptor pana sosul se ingroase si painea se rumeneste bine. Inainte  de a scoate tigaia presaram deasupra parmezanul. Servim imediat.

Mic dejun de iarna
 

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...