Recent Posts

luni, 16 ianuarie 2017

Ciorba din maruntaie de pui cu sfecla rosie si praz

Ciorba din maruntaie de pui cu sfecla  rosie si praz



Ciorba din maruntaie de pui cu sfecla  rosie si praz


Ingrediente :

  • maruntaiele de la un pui(aripi, spate)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bucata mica telina
  • 1 sfecla mica
  • 1 tije praz
  • sare
  • piper negru macinat
  • marar verde
  • zeama de varza dupa gust
  • 200 ml bulion

Mod de preparare:

 Spalam bine carnea de pui, apoi o punem intr-o oala si o acoperim cu apa.  Spumam bine.
Curatam ceapa, morcovul, telina si sfecla si le taiem cubulete marunte. Le punem  peste carne si fierbem 20-25  de minute. Adaugam bulionul, tija de praz   taiata rondele subtiri si mai fierbem 10 minute. Adaugam zeama de varza fiarta separat, potrivim de sare si piper, punem mararul si  mai dam 2-3 clocote.
Ciorba din maruntaie de pui cu sfecla  rosie si praz

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...