Recent Posts

luni, 18 iulie 2016

Spuma de piersici

Spuma de piersici


Spuma de piersici


Ingrediente pentru Spuma de piersici:

  • 500 gr piersici
  • 2-3 linguri zahar (optional)
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 albusuri
  • frisca   +vafe cu caramel pentru decor

Mod de preparare pentru Spuma de piersici:

 Spalam piersicile si le curatam de coaja. Scoatem samburii si le taiem feliii. Le punem intr-o craticioara impreuna cu zaharul, zeama de lamaie si 3-4 linguri de apa. Fierbem piersicile cateva minute pana se inmoaie, apoi le mixam si lasam la racit. Batem albusurile spuma tare, apoi le amestecam usor in piureul racit. Asezam spuma in cupe si le  lasam la rece pana in momentul servirii. Ornam cupele cu  jumatati de vafe si frisca.
Spuma de piersici
 

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...